Siitä tämä hotelli

Siitä tämä hotelli

Siitä tämä hotelli

Joka talvi, 200 km napapiirin pohjoispuolella sydämessä ruotsin Lapissa, jotain todella maagista tapahtuu. Kuten vedet tornionjoen jäädy, kimalteleva, hohtava hotelli syntyy, veisti jäästä itse. Asetettu koskematon erämaa snowclad mänty metsien ja jäätyneiden järvien, tämä hotelli on perimmäinen talven ihmemaa – unohtumaton kohde viikonloppumatkalle, vauhdikas revontulet seikkailu tai hemmotteleva talven viettoon yhdistämällä ylimääräinen majoitus-ja fine dining tai huiput.fi.

Siitä hetkestä kun astut ovesta sisään, sinun ymmärtää, miksi tämä hotelli on kuuluisa koko maailmassa – se on käytävillä vuorattu ice art ja kimaltelevat kattokruunut, ilmakehän ice bar, et voi lopettaa itse pyyhkäisi pois taikuutta.

Nerokkuus suunnittelu ja rakentaminen on nähtävä uskominen, ja sisätilojen lämpötila pidetään vakiona -5°C, se ei todellakaan vie sanattomaksi. Yli 1 000 tonnista jäätä ja 30 000 kuutiometriä snice korjataan joka talvi lähellä tornionjoen ennen kuin on muotoiltu osaksi alkuperäinen, tämä hotelli. Tule huhtikuun lopulla ja tämän kauden tämä hotelli yksinkertaisesti sulaa takaisin jokeen.

Avautuneessa tämä hotelli 365 on pysyvä rakenne, joka tarjoaa kokemus nukkua jäällä ympäri vuoden, jolloin mahdollisuus yhdistää tutkia Lapin keskiyön auringon alla. Yllä pakkasella aurinkoenergiaa kesällä sen kaareva katto on peitetty luonnonvaraisia kukkia, kun taas talvella, se sulautuu saumattomasti viereisen talven rakenne.

Jos etsit todella inspiroiva talven viettoon, sitten vierailu tämä hotelli pitäisi olla yläreunassa listasi. ’Nukkua jäällä kokemus ei varmasti unohdu ja on paljon mukavampaa kuin se saattaa aluksi kuulostaa. Lisää fine dining, kodikas sänky ylimääräisiä yötä, koko joukko talven toimintaa, kuten huskysafari ja moottorikelkkailu ja mahdollisuus nähdä revontulia on perimmäinen ”cool” tauko.