SORRISNIVA IGLOO HOTEL, NORJA

Yksi maailman erikoisin hotelli kokemuksia on voitava nukkua sängyssä jäätä ja olla täysin mukava, mutta tämä on mitä oleskelevat Ice Hotel avulla voit kokea. Me pyöristää ylöspäin viisi ice hotellit Skandinaviassa ja Kanadassa.

hän paras? Ehkä. Alkuperäinen hvordan få lån med betalingsanmerkning?? Varmasti. Ruotsi on tämä hotelli, joka on koottu palapeli tyyli valtava jään lohkojen peräisin jäätyneen tornionjoen lähellä kylässä Jukkasjarvi ruotsin Lapissa, viileä 125 kilometriä napapiiriltä pohjoiseen, ja se tarjoaa vieraille mahdollisuuden pysyä huoneessa veistetty kokonaan jäästä, seinät, kattokruunut, huonekalut, monimutkainen veistoksia ja jopa sängyt. Kolmen yön majoitus sisältää yhden yön jään huoneeseen, vielä kaksi yötä lämmin majoitus, ja mahdollisuus nauttia kaikenlaisia talven aktiviteetteja, kuten moottorikelkkailua, porosafareita, jää ajo, revontulet metsästää, husky tours ja erämaa-illallisia. Lopussa joka päivä drinkin 45-jalka JÄÄN BAARI, jossa tarjoillaan juomia lasit valmistettu, arvasit oikein, jäätä.

Missä Ruotsi on tämä hotelli ylpeilee sillä, että ensimmäinen ja suurin snow hotel, Norjan Sorrisniva Igloo Hotel on intiimimpi tunnelma. Joka vuosi, tämä suunnittelija iglu on rakennettu tyhjästä, ulos jään ja lumen, ja ne on sisustettu ihanan koristeellinen jääveistoksia. Hotellissa on erinomainen ravintola ja kaksi lämmitettyä ulkouima-porealtaita, joissa voit istua ja liota beneath the Northern Lights. Sisällä lämpötilat vaihtelevat välillä -4 ja -7 astetta ja vieraat nukkua poro-patjat sisällä lämmin makuupussit. Päivän Sorrisniva käytetään koiravaljakkoajelua ja moottorikelkkailua kautta ympäröivään talvi maisema.