Sumea Taltta

ICE BAR, JONKA tämä hotelli Jukkasjarvi oli ensimmäinen perustettiin vuonna 1994 ja on alkuperäinen ice bar. Kohteessa ICEBAR on jotain sinun pitäisi tehdä vähintään kerran elämässä. Siemailla herkullisia cocktaileja tai lasillinen samppanjaa – on selvää, että lasit ovat valmistettu kokonaan jäästä. Tanssi lattia on tehty lumesta ja tehdä joitakin myöhäisillan mingling kävijöitä läheltä ja kaukaa, jotka ovat kaikki matkustaneet tämä pieni baari, jonka tornionjoen. Kuten muutkin tämä hotelli, ICE BAR, JONKA tämä hotelli Jukkasjarvi, ottaa uusi opas joka vuosi – ei baarissa kuin edellinen! Tänä vuonna ’ ice bar laittaa jään keskittyä. Minimalistinen muotoilu käytetään, jotta voidaan tuoda esiin muunnelmia kunkin ice block ja anna asiakkaille löytää hunnut jäädytetty vesi. Sumea Taltta on läpinäkyvä ice bar, että mukavia ihmisiä tavata – paikka kerätä yhteen, aivan kuten asemaa vahvistaa myös (joka kääntää kohtauspaikka). ”Siellä on jotain epäselvää.” Design Karl-Johan Ekeroth, Jens Thomas Ivarsson, Elin Julin & Hakan Jutblad.