Millaista on Jäädä Ruotsiin, on tämä hotelli

Lähes jokainen on kuullut kuuluisasta tämä hotelli. Monille ilta Ruotsissa on tämä hotelli on kerran elämässä kokemus—vaikka siellä on muutamia, jotka eivät ymmärrä valitus nukkumassa sängyssä jäätä pakkasella. Kuitenkin, jos et ole koskaan asunut ice hotel, olet ehkä tiedä paljoakaan realiteetit nukkumassa hotellissa, valmistettu kokonaan jäästä. Jukkasjärven jäähotelli, alas sisällä Kiirunan Kunta, Ruotsi, on maailman alkuperäinen ice hotel ja juhli 25-vuotisjuhliaan viime kaudella. Kiiruna on suhteellisen uusi kaupunki, joka perustettiin vuonna 1900 tukea sen raudan minun. Aikana kiertueen ICE HOTEL, meille kerrottiin tarina ranskalainen taiteilija Jannot Derid, jotka halusivat luoda syy, että ihmiset tulevat vierailla tämän jäädyttäminen kohde. Hän matkusti kylmä paikoissa ympäri maailmaa inspiraatiota ja tuli kiinnostunut taiteen jäätä veistos Japanissa. Vuonna 1989, hän on rakennettu ensimmäinen JÄÄN HOTELLI, pystyttämällä jään rakennus, joka näyttää ice art-näyttely. Joka vuosi vuodesta, tämä hotelli on rakennettu rannalla tornionjoen.