Ice Hotel Malleja

Suunnitelmat 29 ICE HOTEL on hyvässä vauhdissa ja nyt voit nähdä joitakin uskomattomia malleja suites! Tämä hotelli 29 avautuu 14. y. joulukuuta 2018. Varhainen varaus on erittäin suositeltavaa sillä tämä ainutlaatuinen hotelli. Saada hyvät yöunet hauskaa candy shop täynnä makeisia, asettua suite, jossa on uima-ice nainen, joka rakastaa kylmiä kylpyjä, ja nukahtaa akvaario, katseli hämmästyttävän valtava kissa! Nämä ovat kolme malleja (belgisk våffeljärn) että voit kokemus Ruotsi on kuuluisa Jään Hotelli tämä talvi kausi. Luonto on toistuva teema monissa ice taiteilijoiden tänä vuonna. Sviitissä ”Kuusen Metsästä” Kanadalaiset Christopher Pancoe ja Jennie O ’ Keefe, asiakkaat voivat istua nuotion ympärillä (jäätä) leirintäalue metsässä, ja sitten nukkua sängyssä jäätä! Jonathan Paul Green UK luo ”Elävän Meren Suite” yhdessä tyttärensä kanssa Marnie Vihreä, upea suite on vedenalainen maailma täynnä koralleja, kuoret ja kala ihmettelemään! ’Suite on inspiroinut ilmastonmuutos ja ylikalastus, joka vaikuttaa meidän valtamerten. Ajattelin myös ajatus käyttää jäädytetty vesi joki pohjois-Ruotsissa luoda meren kuoret, kaloja ja koralleja on jännittävä’, sanoo Jonathan Paul Green. Jonas Johansson, Jordi Claramonte ja Lukas Petko alkaen Ruotsi, Espanja ja Slovakia luoda suite ”Haven”, joka on maaginen portaali jäätä on vartioi Phoenix. Legenda sanoo, että vain puhdas sydän voi astua sisään huoneeseen, jossa aika on ääretön ja iankaikkinen elämä (belgiska våfflor våffeljärn). ’Olemme innoittamana tapaaminen ihmisiä ja haluavat luoda kokemus, joka kutsuu uteliaisuus, luovuus ja yhteistyö. Se tuntuu kuin unelma saada työskennellä jäätä, joka sallii meidän rakkaus valo, loistaa ja pohdintaa vaeltaa vapaa ajatellut luominen’, sanoo Jonas Johansson.